Počela letnja sezona Šarganske osmice

Počela je letnja sezona Šarganske osmice, a polasci turističkog voza su u 10.30 i 13.30 sati.
Počela letnja sezona Šarganske osmice
Foto: 021.rs

Šarganska osmica je deo pruge stare skoro 100 godina, koja je nekada povezivala Beograd sa Jadranskim morem, a čija trasa je delom obnovljena na njenom najatraktivnijem delu kroz četinarsku šumu.

Autentično rekonstruisani vagoni i železnički objekti svake godine privlače pažnju desetina hiljada domaćih gostiju i turista iz celog sveta.

Cena povratne vozne karte na relaciji Mokra Gora – Šargan Vitasi – Mokra Gora za odrasle 1.200 dinara, a za decu od šest do 14 godina je 600 dinara, navodi Srbijavoz. 
  • Lila

    01.04.2024 19:25
    Nije mi jasno čemu minusi na moj komentar. Zar nije sramota za državu Srbiju da tako važno turističko mesto prevede bukvalno i pokaže nepoznavanje stranog jezika? A treba da privuče upravo strance.
  • Lila

    31.03.2024 10:29
    Ili Šargan eight, kako su glupani preveli na reklamnoj tabli! Kad im je žao da plate pravog prevodioca, iliti, svako zna engledski, baš svako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja