VIDEO: Ako ste uvek hteli da odsednete u kući iz crtaća "Up" koja lebdi, sad imate priliku

Kako bi obeležio 15. godišnjicu filma "Up", Airbnb nudi priliku da odsednete u lebdećoj kući s balonima koje se mnogi sećaju iz popularnog crtaća.
VIDEO: Ako ste uvek hteli da odsednete u kući iz crtaća "Up" koja lebdi, sad imate priliku
Foto: Screenshot (Youtube/Daps Magic)
Pogledate li fotografije na njihovoj stranici, primetićete da je kuća uređena tačno kao ona u kojoj je Karl Fredriksen živeo s pokojnom suprugom Eli i koju je čuvao po svaku cenu.
Kuća se nalazi u mestu Abikjou, u Novom Meksiku, SAD. U kući mogu odsesti četiri gosta, a ima jednu spavaću sobu s dva kreveta i jednim kupatilom. Vaš domaćin je ni manje ni više nego Karl Fredriksen, penzionisani trgovac balonima.
Otvaranjem ove kuće za goste, Airbnb je najavio program Icons koji će vam omogućiti da odsednete na dobro poznatim lokacijama iz filma, umetnosti i sporta, a kuća iz filma "Up" tek je prva u nizu. Ova kuća inače lebdi, a u vazduhu je drži dizalica.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

 
Prijave za odsedanje u ovoj kući primaju se do 14. maja. Više informacija možete pronaći OVDE.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja