Kokoške se udružile i ubile lisicu

Kokoške sa školske farme u severoistočnoj Francuskoj navodno su grupno ubile mladu lisicu, piše BBC.
Kokoške se udružile i ubile lisicu
Foto: Pixabay
Lisica je, naime, uspela da uđe u prostor sa 3.000 kokošaka, a automatska vrata su se zatvorila za njom i ostala je zarobljena. Ujutro su je pronašli mrtvu. 
 
"Instinkt jata je proradio i napale su je kljunovima. Na vratu smo joj pronašli tragove udaraca kljunova", ispričao je Paskal Danijel, direktor škole za poljoprivredu i agrikulturu Gros-Čen. 
 
Na farmi u sklopu škole inače živi 6.000 kokošaka koje su smeštene na prostoru od pet hektara. Tokom dana ptice slobodno tumaraju dvorištem, a noć provode u svom prostoru. 
 
Lisica je bila stara između pet i šest meseci. 
  • Veki

    14.03.2019 19:08
    Jeste da smo glupi, pa pogledajte samo kako su to kokoste resile a vidite ovoga kako je devojku izmasakrirao i videcemo kako ce ga kazniti.
  • za saku rize

    13.03.2019 19:05
    Da, ali je vuk i dalje VD direktora.
  • Jelena

    13.03.2019 14:40
    Zvanično je - stanovnici Srbije su gluplji i od kokošaka...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.