FOTO: Vatrogasci spasili rakuna zaglavljenog u kanalizacionoj rešetki

Američki vatrogasci okončali su noćnu moru jednog rakuna čija se glava zaglavila u rešetki kanalizacije u Njutonu, blizu Bostona.
"Uspeli smo da spasimo rakuna uz pomoć centra 'Waltham Animal Control'. Zaglavljen je visio nekoliko sati i srećni smo što smo uspeli da ga spasimo i pušten je na slobodu", napisali su vatrogasci na Tviteru.
 
Jedan biciklista obratio se vatrogascima kada je primetio rakuna u nevolji. Vatrogasci su rekli da su poslali vatrogasni kamion i da su sapunom i vodom pokušali da izvuku rakunovu glavu iz rešetke, ali bez uspeha.
 
Zatim su pozvali službu za zaštitu životinja i njihov veterinar je životinji dao sedativ i zatim joj uspešno izvukao glavu iz rešetke, što je trajalo dva sata.
 
"Uvek smo spremni da pomognemo našim četvoronožnim prijateljima. Spasavamo sve stanovnike, bez obzira na njihovu veličinu", naglasili su vatrogasci na Tviteru.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.