VIDEO: Serijal "Vet heroji" o predanom radu naših veterinara

Serijal "Vet heroji", koji prati rad veterinara koji su specijalizovani da leče životinje sa veoma ozbiljnim bolestima, zainteresovani gledaoci mogu da prate na Prvom programu RTV-a, kao i na Jutjubu.
Emisija će biti emitovana u utorak, 12. maja u 16 časova.
 
Iako se radnja odvija u naizgled običnoj ambulanti, u svakom radnom danu veterinarska ekipa obavlja niz ne tako običnih zahvata jer su u pitanju izuzetno složene operacije, inventivne metode rehabilitacije, ali i saradnja sa ljudima koji spasavaju životinje sa ulice, čije priče ostavljaju bez daha. 
 
Veterinari približavaju koliko su daleko vlasnici kućnih ljubimaca spremni da idu kako bi ih sačuvali i pomogli im.
 
Tokom snimanja serijala izlečeno je više od 50 kuca i maca, među kojima je veliki broj sa veoma ozbiljnim povredama i bolestima.
 
Takođe, serijal edukuje gledaoce na temu prevencije i zaštite od raznih bolesti koje predstavljaju opasnost za kućne ljubimce. 
 
Autori serijala su Aleksandra Švonja i Marko Odalović.
 
Serijal je na Jutjubu dostupan OVDE.
 
  • NS

    11.05.2020 20:23
    Komentar
    Da ne poverujem da je RTV resila da emituje ovakav serijal. Ima svetla na kraju tunela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.