Mačka iz Tunisa prešla Mediteran i završila u Nemačkoj

Mačka iz Tunisa završila je u Nemačkoj nakon što je zatvorena u brodski kontejner i u njemu prešla preko Mediterana, objavila je ove nedelje nemačka policija.
Mačka iz Tunisa prešla Mediteran i završila u Nemačkoj
Foto: Pixabay (ilustracija)
"Verovatno se u Tunisu 'ukrcala' na prikolicu", rekao je portparol policije u Bavarskoj, gde je otkrivena.
 
Mali putnik je prešao more i putovao kopnom do nemačke kompanije čiji su radnici pozvali policiju nakon što su čuli zvuke iz kontejnera. Policajci su pronašli mačku koja je, uprkos tome što je bila gladna i žedna, bila u dobrom stanju.
 
 
Mačku je zbrinuo lokalni veterinar.
  • Veki****

    23.08.2020 20:17
    Ahaha ova macka pametnije od nekih na ovom sajtu!!!!*
  • Mac

    23.08.2020 16:07
    Mac
    Prelepa je.
  • Ma, da

    23.08.2020 15:18
    super
    Jedino mi nije jasno kako znaju da je baš to ta mačka? Ok, aj' nek se "iskrcala" i u Nemačkoj. Kako opet znaj da je to baš ta??? Izvint sve skupa je malko nejasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Italija zabranjuje jogu sa štencima

Italijansko ministarstvo zdravlja zabranilo je časove joge sa štencima, rekavši da bi u njoj trebalo da učestvuju samo odrasli psi kako bi se zaštitilo zdravlje životinja, kao i sigurnost polaznika.