Papige sklonjene iz parka jer su psovale posetioce

Pet novih papiga u parku divljih životinja Linkolnšir osoblje će privremeno skloniti s očiju i iz ušiju javnosti jer su neprestano psovale posetioce.
Nepristojne papige stigle su u park divljih životinja Linkolnšir 15. avgusta. Provele su karantinu u istoj prostoriji i jedna drugoj obogatile repertoar psovki, rekao je upravnik parka Stiv Nikols.
 
On je naveo da je psovanje papiga zasmevalo osoblje, što je, s druge strane, pet sivih afričkih papiga samo podsticalo da nastave, prenosi "Independent".
 
Nikols je rekao da je park i pre udomljavao "bezobrazne" papige i da je to "vrlo komično".
 
"Međutim, slučajno smo udomili pet papiga iste nedelje i sve su provele karantin zajedno, što znači da je jedna prostorija bila puna vrlo nepristojnih papiga. Što više psuju, to se vi više smejete, pa ih to motiviše da psuju i dalje", rekao je Nikols.
 
Papigama nije dugo trebalo da s opscenostima počnu i u parku.
 
"Već nakon 20 minuta rečeno nam je da su psovale posetitioce i svakakvi prostakluci su izgovoreni", rekao je Nikols.
 
Iako su posetioci videli smešnu stranu situacije, park je odlučio da papigne povuče iz javnosti jer se bliži vikend i doći će mnogo dece.
 
Papige će biti razdvojene i odvojeno smeštene s pristojnim pticama pa se u upravi parka nadaju da će okruženje i njih upristojiti.
  • smeh do suza

    19.10.2020 13:47
    to je vest
    Odavno se nisam ovako dobro ismejao, do suza...
  • Comi

    01.10.2020 22:46
    Daj ih u zadrugu ili parove da malo produhove učesnike i narod. Ali bi pre naučile da prete svima kako će ih gepekovati i tome slično pošto je ovde u Srbiji to jako popularno.
  • Brunova mama

    01.10.2020 14:22
    Sivi afrički papagaji nisu papige, već papagaji. To su prilično krupne ptice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.