Petao korišćen za ilegalne borbe ubio svog gazdu

Petao sa sečivom privezanim oko noge za ilegalne borbe petlova usmrtio je vlasnika na jugu Indije.
Petao korišćen za ilegalne borbe ubio svog gazdu
Foto: Pixabay
Ptica je posekla vlasnika u predelu prepona u pokušaju da pobegne. Muškarac je umro na putu do bolnice zbog gubitka krvi.
 
Policija sada traga za još 15 ljudi, koji su umešani u ovaj događaj u selu Lotunur u državi Telangana.
 
Policija je saopštila da je ptica trebalo da učestvuje u borbi petlova kada je pokušala da pobegne. Njen vlasnik je pokušao da je uhvati, a ga je petao udario sečivom dužine sedam centimetara.
 
Sve osobe umešane u ovaj događaj suočavaju se optužbama za ubistvo, nezakonito klađenje i organizovanje borbe petlova, javlja AFP.
 
Petao je neko vreme proveo u policijskoj stanici, a onda je prebačen na farmu.
 
Borbe petlova nezakonite su u Indiji od 1960. godine, ali je ova pojava i dalje relativno česta u ruralnim područjima, posebno u vreme hindu festivala Sankranti.
 
Ovo nije prvi put da je petao ubio vlasnika. Prošle godine jedan muškarac u državi Andra Pradeš umro je nakon što ga je petao udario nožem, odnosno nogom u predelu vrata.
  • Ivan

    02.03.2021 15:38
    Imo je strašnog petla.
  • Sale

    28.02.2021 22:41
    Ne, nije ga sramota
    A zašto da ga je sramota? Dodji da ti ja stavim lanac oko vrata, priheftam još 15 gluposti po udovima i genitalijama pa da se kolješ po nekom kavezu. Onda laprdaj. I taj petao je živo biće od krvi i mesa, monstrume!
  • Brano

    28.02.2021 22:26
    Nije cudno
    Ko je ucio anatomiju ljudskog tela, zna da je to jedno od rizicnih mesta, znao je jadnicak petao sta radi izgleda...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.