VIDEO: Tinejdžerka golim rukama izgurala mečku iz dvorišta

Jedna sedamnaestogodišnja Amerikanka je hrabro iz dvorišta svoje kuće izgurala krupnu mečku da bi od nje spasila svoje pse.
Kada je ugledala veliku mečku koja je s vrha ograde na koju se popela s dva mečeta, pokušavala da udari njenog velikog psa u dvorištu, Hejli Moriniko je istrčala iz kuće i gurnula mečku preko ograde.
 
Zatim je sa psima pobegla u kuću.
 
Sve je to na snimku video-nadzora kuće na obodu nacionalnog parka, u predgrađu grada Bredberija kod Los Anđelesa, koji je prenela televizijska stanica ABC7.
 
Devojka je iz okršaja izašla samo s malom ogrebotinom.
 
  • /

    02.06.2021 14:51
    /
    to je majka sa mecicima.
    devojka je idiot zbog postupka a i zato sto je mecka da bi odbranila decu mogla napraviti klanicu
  • Komsinica

    02.06.2021 14:00
    Meni je zao medveda i mecica. Samo su se popeli na ogradu, a psi su prvi napali. Mecici su prvi pobegli a mecka se povlacila kada je najveci pas poceo da skace prema njoj. Moram priznati da bih se i ja uplasila da su se na mene tako zatrcali psi.
  • Hublo

    02.06.2021 12:56
    Hrabrost 10ka, ali da je medved zamahnuo i dohvatio je, pitanje da li bi sačuvala glavu na ramenima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Italija zabranjuje jogu sa štencima

Italijansko ministarstvo zdravlja zabranilo je časove joge sa štencima, rekavši da bi u njoj trebalo da učestvuju samo odrasli psi kako bi se zaštitilo zdravlje životinja, kao i sigurnost polaznika.

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.