Uginula sva četiri lavića koje je omacila lavica Kiara u subotičkom Zoo vrtu

Lavica Kiara sredinom jula omacila je četiri mladunčeta, ali su sva četiri lavića uginula, saznaju Subotičke.rs u Zoološkom vrtu na Paliću.
Uginula sva četiri lavića koje je omacila lavica Kiara u subotičkom Zoo vrtu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Iz Zoološkog vrta poručuju da je lavica bila mlada i da nije znala sa mladuncima, ali i da je pitanje da li je imala dovoljno mleka za sva četiri mladunčeta, tim pre što, kako su istakli, briga o lavićima nije ista kao briga o domaćim mačkama kojima je lako prići.
 
Mediji su u julu izvestili da se lavica omacila i da je sve prošlo u najboljem redu, ali da je već tada ljubomorno čuvala mladunce i skrivala ih od radoznalih pogleda.

Teme

lav
  • Dragan

    17.09.2021 21:42
    Zatvoriti Zoo
    Osloboditi sve životinje i zatvoriti sve Zoo vrtove. Svi koji tamo odlaze, produžavaju agoniju i zlostavljanje nesrećnih životinja, saučesnici su.
  • Ana

    16.09.2021 16:31
    Lavići
    Bila sam ove godine u zoo vrtu i nije istina da je propao! Jeste da ima manje zivotinja nego pre ali i dalje je lepo i kolko sam mogla da vidim zivotinje su u dobrom stanju. Sto ste takvi ljudi sto odma napadate?? Ne zna se ni tacan razlog zbog kojeg su uginuli..
  • Tonemo

    16.09.2021 14:51
    Ako je moguce vise potonuti
    Istraga, otkazi, zatvor za nekoga zbog ovoga?
    Kako da ne...
    Zastave su u ovoj zemlji na pola koplja vec odavno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja