VIDEO: Štenetu zalepio njušku, ostavio ga u vrelim kolima i otišao da se kocka

Muškarac je uhapšen nakon što je ostavio tromesečno štene haskija zaključano u vrelom automobilu dok je bio u kasinu u Las Vegasu.
Incident se dogodio 20. jula kada je policija primila poziv iz obližnjeg hotela oko 15 časova. U automobilu su pronašli štene zaključano u vozilu s lepljivom trakom na njušci. 
Raul Karbahal (50) uhapšen je zbog mučenja životinje.
Temperatura je tog dana u Las Vegasu bil i do 45 stepeni. 
 
Vlasti su objavile kako je štene pod nadzorom veterinara, a na građane su apelovale da ne ostavljaju ni ljude ni životinje u vrelim automobilima. 
 

Teme

Psi
  • Bravo

    31.07.2022 11:28
    Kod nas muče, obese, ubiju životinju pa ih niko odmah ne uhapsi i strpa u istražni zatvor.
  • Ne sme biti

    31.07.2022 11:23
    Razumevanja za zveri.....
    Zver zatvorila stene i prelwpila njuskicu na 45°-horor.
    Ko to moze,sutra ce nauditi i ljudima ili detetu.
    Treba doneti zakon kao da je ostavio dete,15 godina zatvor a j celiji ostaviti temperaturu 45 °.
  • Nimbus

    31.07.2022 11:00
    Koliko moras biti glup i bahat da tako nesto uradis. Predpostavljam da mu je zalepio njusku da pas ne bi cvileo. Zanemario je cinjenicu da se psi oslobadjaju viska toplote dahtanjem. Ako je napolju bilo vise od 40 stepeni, mogu misliti koliko je bilo u zatvorenim kolima. Zelim mu lep boravak u zatvoru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.