U Sloveniji medved napao muškarca dok je šetao psa

Muškarca koji je šetao psa juče je napao medved u selu udaljenom oko 20 kilometara od Ljubljane.
U Sloveniji medved napao muškarca dok je šetao psa
Foto: Pixabay
Muškarac je lakše povređen, a medved se povukao nakon napada, navodi se u saopštenju opštine Škofljica, gde se dogodio napad, prenosi slovenačka STA.
Kako je navela opština, do incidenta je došlo u području gde se seče drveće.
Portal 24ur.com preneo je da je medved napao muškarca, koji je sa psom i još jednom osobom šetao šumom i da ga je ujeo za nogu.
 
Opština je ponovo pozvala meštane i druge posetioce ove oblasti da poštuju smernice za sprečavanje napada medveda, kao što je korišćenje dobro utabanih staza za šetnju i vezivanje pasa.
  • Hm

    27.04.2023 20:48
    Hm
    Seca drveca. To je razlog, razlog smo mi, (ne)ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.