VIDEO: Medved ušao u kuću, iz zamrzivača ukrao lazanje i utekao

Zanimljiv video koji je snimljen u Konektikatu prikazuje medveda koji je ušao u jednu kuću i poslužio se lazanjama.
Snimak nadzorne kamere prikazuje medveda kako se kreće u unutrašnjosti kuće, ulazi u kuhinju i otvara frižider, odnosno deo koji ima funkciju zamrzivača.
Tu je pronašao posudu sa zamrznutim lazanjama.
Potom je iskoristio fioku kako bi izašao kroz prozor.
 
  • Brundo

    19.10.2023 01:10
    Ja sam gledao video gde je rakun ušao, otvorio frižider izvadio nekoliko limenki piva pootvarao nekako ili izbušio zubima i olešio se da je zaspao. Kada su muž i žena ušli u kuću on se probudio da beži ali nikako ne može da pogodi vrata.
  • Banja Luka

    18.10.2023 22:02
    I kod nas ime neki medo što svremena na vreme uđe u kuće napravi pustoš pa onda ode, ali hoda nekako čudno kao da ga bole leđa.
  • BMP

    18.10.2023 20:24
    *
    Haha pa ovo domaćinstvo ima i psa, koji je zalajao ukupno 1 (slovima: jedan) put.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.