Zoo vrt nudi: Nazovite bubašvabu ili pacova po svom bivšem/bivšoj

Svako od nas ima barem jednog bivšeg ili bivšu za koje nas ne vežu lepe uspomene.
Zoo vrt nudi: Nazovite bubašvabu ili pacova po svom bivšem/bivšoj
Foto: Pixabay
Ako niste u romantičnom raspoloženju, a želite da se rešite nakupljene frustracije zbog bivše ljubavi, postoji moguće rešenje. 
 
U Zoo vrtu u San Antoniju možete imenovati bubašvabu ili pacova po svom bivšem partneru.
"Budite deo globalne senzacije i iskorenite svoju prošlost i podržite plemeniti cilj uz prikupljanje sredstava u sklopu kampanje 'Cry Me a Cockroach'. Simbolično nazovite bubašvabu, pacova ili povrće po svom bivšem, a zoološki vrt San Antonio pomoći će vam da 'zgnječite' prošlost. Mi ćemo biti pravi iscelitelj vašeg slomljenog srca tako što će vašim odabirom nahraniti nekog našeg stanara. Kraudfanding je privukao pažnju sveta prošle godine, a ove godine će biti još senzacionalniji", stoji u kampanji prikupljanja sredstava.
Oni koji žele da učestvuju mogu donirati pet dolara za povrće, 10 dolara za bubašvabu ili 25 dolara za glodara preko sajta zoološkog vrta.
 
Oni koji su odluče na to onda mogu da označe "posvetiti moju donaciju u čast ili u spomen na nekoga". Zatim će dobiti digitalnu čestitku za Dan zaljubljenih koja se može preuzeti i koja pokazuje njihovu podršku akciji prikupljanja sredstava "Cry Me a Cockroach". Zoološki vrt uverava one koji žele da učestvuju da bubašvabe potiču od profesionalnih uzgajivača, a o koloniji se brine Odeljenje za gmizavce u Kući za gmizavce.
 
Zoološki vrt takođe koristi samo prethodno smrznute glodare i povrće kao što su zelena salata, kupus i drugo lisnato povrće. 
 
Zoološki vrt u San Antoniju u Teksasu prostire se na više od 50 hektara i dom je više od 750 vrsta, od kojih su neke ugrožene ili izumrle u divljini, a godišnje ga posećuje više od milion ljudi. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.