VIDEO: Ovaj umetnik ima sjajnog asistenta

Japanski ilustrator Satsuma za kućnog ljubimca ima simpatičnu sovu, koja mu rado pomaže pri crtanju i za koju bi se zaista moglo reći da je ovom umetniku "desna ruka".
Japanski ilustrator Satsuma za kućnog ljubimca ima simpatičnu sovu, koja mu rado pomaže pri crtanju i za koju bi se zaista moglo reći da je ovom umetniku "desna ruka".

Sovica jednostavno obožava da provodi vreme sa svojim vlasnikom, a najviše voli da se smesti na njegovoj desnoj ruci dok crta.

Pažnja sa kojom ova ptica prati svaki umetnikov pokret na elektronskoj tabli za crtanje je prizor koji ne smete propustiti. Kladimo se da mu je ovaj "pomoćnik" velika inspiracija!

Pogledajte video:

  • xy

    16.06.2014 18:47
    osećam se sada kao kompletna budala jer sam sve vreme, gledajući ovaj snimak, mislila da cu mozda na kraju videti i rezultat tog crtanja na "elektronskoj" tabli... Slatku sovicu skontali smo u prvih 10 sekundi, zasto 2,5 minute buljiti u isto????
  • Vlada

    15.06.2014 15:59
    ...
    Jeste mala sova simpatična, ali ovo joj nije prirodno okruženje. Čovek misli da je gospodar svega živoga. Iznenadilo bi me da niko ne bi bio spreman da svoj život provede u kavezu, kada već druga živa bića tako izoluje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.