Ruptura mišića, skolioza ili hronični bol više nisu problem

U borbi protiv hroničnih bolova, lečenju skolioze i rupture mišića, Ambulanta Maksimović je postavila nove standarde.
Ambulanta Maksimović pruža pacijentima ne samo nadu, već i konkretna rešenja i brze rezultate koji su vidljivi već nakon prvog tretmana. 
 
Pod vođstvom Diplomiranog Osteopate Dušana Maksimovića, ova ambulanta predstavlja vrhunski centar za sve koji se suočavaju sa hroničnim bolovima ili sportskim povredama, bez obzira na uzrok.
Lečenje skolioze i kifoze bez operacije
 
Ambulanta Maksimović već duži niz godine uspešno se bavi lečenjem skolioze i kifoze, i to bez operacije. U pitanju je brza i proverena metoda gde su rezultati vidljivi već nakon nekoliko tretmana. 
 
Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i kombinacijom tri tehnike: osteopatije, neuroaktivacije i vežbi na tonirajućim stolovima, Ambulanta Maksimović postiže značajne rezultate već nakon nekoliko tretmana, čak i kod najtežih slučajeva. 
 
  
Lečenje rupture (puklog) mišića
 
U Ambulanti Maksimović razvili su brzui proverenu metoda za lečenje rupture (puklog) mišića i to bez ožiljaka i potrebe za operacijom. 
U pitanju je Regenex tretman koji otklanja inflamaciju oštećenog tkiva a zatim neuroaktivacijom budi oštećene nerve i mišićna vlakna i pospešuje njihov rast. 
 
Kroz Regenex Tretman, mišićno tkivo se obnavlja čak i do 2 mm² svakog dana, što omogućava brz oporavak i povratak normalnim aktivnostima.
 
  
 
Ambulanta Maksimović je idealno mesto za sve one koje muči hronični bol.
 
Takodje ono u čemu se Ambulanta  Maksimovic izdvaja u poredjenju sa drugim terapijama je brz oporavak povredjenih ili oštećenih nerava.
Kombinacijom biljnih preparata koji su u saradnji sa ruskim naucnicima pravljeni i elektroterapijom može se do 5 cm ući pod kožu i stimulisati nerv, sto predstavlja revoluciju u lečenju oporavka nerava kod povrede nerava, stanja nakon sloga, multiple skleroze idr…
 
Ambulanta Maksimović je sada na novoj lokaciji, u Beogradu u ulici Bore Markovića 13-15, lokal br. 8. A više informacija možete pronaći na sajtu www.ambulantamaksimovic.rs

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.