Kako se izboriti sa proširenim venama i kapilarima - oboljenjem savremenog doba?

Vrućine i često stajanje na poslu dovode do sve češćeg problema sa proširenim venama i kapilarima.
Dug je spisak zanimanja koja zahtevaju višesatno stajanje, a ovo najčešće oboljenje modernog doba je posebno izraženo tokom toplih meseci.
 
Mimo toga, zbog dugog stajanja, proširene vene i kapilari se javljaju kod sve šire populacije, kod žena i muškaraca najrazličitijih godina.
Iako se sa proširenim venama i kapilarima uglavnom može živeti bez problema, njihovo prisustvo može biti i upozoravajući znak razvoja venskih bolesti, te ih treba adekvatno lečiti na vreme.
 
Na primer, ukoliko se proširene vene ne tretiraju svakodnevno - u sve su lošijem stanju, a proširenja se mogu pojaviti i na drugim venama, što naposletku može izazvati ozbiljne zdravstvene komplikacije.
Na tržištu se mogu naći različiti preparati koji se primenjuju kod problema sa proširenim venama i kapilarima, ali je važno znati koji se to proizvodi ipak izdvajaju od ostalih.
 
U narednom tekstu saznaćete više o preparatu VENEKS Gel za vene i ponešto o razlozima zbog kojih ga preporučujemo. 
 
Zašto odabrati VENEKS Gel za vene?
 
VENEKS sadrži čak 11 snažnih prirodnih sastojaka koji ispoljavaju lokalno sinergijsko dejstvo, koje se ogleda i u boljoj apsorpciji pojedinačnih komponenti i povećanju ukupne delotvornosti preparata.
 
Osim što poboljšava perifernu mikrocirkulaciju, VENEKS ublažava tegobe kod pojave proširenih vena, sprečava pucanje kapilara, doprinosi eliminaciji osećaja teških, otečenih i umornih nogu, neguje, hidratizuje i regeneriše kožu - što ga izdvaja i čini jedinstvenom ponudom u mnoštvu sličnih preparata.
 
 
Formulacija u obliku gela se brzo upija u kožu i ne ostavlja lepljive ili masne tragove, te je preparat pogodan za upotrebu ispod čarapa i odeće.
 
Izabrani aktivni sastojci obezbeđuju dodatnu negu i hidrataciju, što doprinosi poboljšanju kvaliteta i izgleda same kože. Koža je bolja, mekanija, lepša, vizuelno, i naravno, na dodir.
 
Brojni su zadovoljni korisnici ovog preparata, a u video prilogu pogledajte kako je redovnom upotrebom pomogao u rešavanju ovog sve češćeg oboljenja.
 
Dostupnost, popusti i akcije za kupce
 
VENEKS Gel za vene je dostupan u apotekama. Za kupce iz Srbije proizvođač nudi i posebne online pogodnosti, a tu je i akcija 3+1 Gratis: ukoliko kupite tri ista preparata, četvrti dobijate gratis.
 
O svemu se možete dodatno informisati na njihovom sajtu, ali i naručiti proizvod putem OVOG LINKA
 
Informacije o ovom, ali i drugim proizvodima možete naći i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.
 
 

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.