Život
12.02.2015.
15:35
Ljubav ne bira vreme ni mesto, pa se često događa i na poslu gde se većina koleginica i kolega upušta u veze koje nisu samo poslovne ili prijateljske, pokazuju rezultati istraživanja koje je na 600 ispitanika proveo portal MojPosao.
  • Miki

    13.02.2015 07:27
    ima ga ......
    ..... ima. možda ne baš toliko, ali ga ima. u velikim sistemima, ustanovama, pogotovo u BG, pre podne se rokaju, na pauzama uglavnom, a posle posla "čao mužiću moj, ljubavi moja"..... to sam radio, muž joj ima rogove od dva metra, hahaha.... uglavnom su to žene nesrećne u braku (emotivno), osvetnički raspoložene jer su uhvatile muža u preljubi, zapuštene (seksualno), zatim one pred razvodom i slične. Hvala Bogu da sam muško, jer njih je skoro 40 % više nego nas, pa možemo da biramo. One ne mogu nažalost. A nema ništa lepše nego testirati pisaći sto da li će da se rasklima ......
  • Namerni prolaznik

    12.02.2015 18:56
    Pa sad...
    Imam sex na poslu redovno. Inace mi je posao snimanje filmova za odrasle.
  • 12.02.2015 16:24
    konacno...
    ...i ja da budem neka vecina
  • PA

    12.02.2015 16:15
    poluinformacija
    Ja sam radila u pet firmi i nigde nisam to primetila , ubijali smo se od posla... zašto ne kažete koje su to firme. Koji je vaš motiv da dajete takve poluinformacije, da li hoćete ljudima da kažete da trebaju to da rade jer to svi rade? Obično bude takva poskledidica medijskih izmišljanja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna