Život
31.08.2015.
21:12
Jeste li ste znali da se u većini seksi snova zapravo ne radi o seksu? 
  • kloks

    02.09.2015 15:06
    @Steva: Idi!?
    A kako bi objasnio da se neki snovi s vremena na vreme ponavljaju? Slucajno bas identicne "misli prolaze kroz glavu" i proizvode iste "lazne dogadjaje"?!
  • Steva

    01.09.2015 11:50
    To je sve vrlo interesantno, ali ja se nadam da ste svesni da je čitanje snova kompletna pseudo-nauka i da nema veze ni sa čim. Tehnike koje se koriste su kompletne izmišljotine, nema konkretnih slaganja o tehnici čak i među takozvanim ekspertima, i cela stvar je funkcionalno i praktično skoro identična vračanju ili pričanju sa mrtvima.

    Snovi su gluposti koje vaš mozak stvara zato što u procesu formiranja memorija razne ideje i slike se sudare i stvore neke kombinovane lažne događaje. Apsolutno nema ikakve istine ideji da su pokušaj vaše podsvesti da vas obavesti o nečemu, zato što to implicira da je podsvest nešto što ima svoju svest i sposobnost vas je*e u pamet, ali samo dok spavate.

    Manite se ljudi kretenizma, jedino značenje seksualnih snova jeste da vam je igrom slučaja kroz glavu prolazila seksi misao i od toga je nastao privremeni lažni dokađaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna