Život
28.01.2016.
12:17 > 12:18
Zahvaljujući novoj vrsti mobilnog telefona, roditelji u Japanu mogu da bdiju nad svojom decom čak i kada su fizički razdvojeni.
  • M

    28.01.2016 13:04
    Japan? Hmmm, postoji snimak sa youtube koji sam odgledao pre par dana koji je samo potvrdio ono sto sam znao o ovoj zemlji: ispod sjaja je mnogo prljavstine... Video nosi naziv: Schoolgirls For Sale in Japan , ispod ide titl na srpskom jeziku. Otpremio ga je Vice. Pogledajte sami: https://youtu.be/0NcIGBKXMOE .... skoro pa legalna maloletnicka prostitucija, citaj: pedofilija! Sad mozete i bez papira da zbrojite dva i dva pa stavite prst na celo i zapitajte se - ko i kakvu vrstu kontrole zeli da sprovede?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna