Život
29.01.2016.
09:47 > 09:56
Postoje različite metode u lečenju skolioze, tradicionalna fizioterapija, razni aparati, a jedna od novih i manje poznatih na našim prostorima zove se "schroth" metoda.
  • završila edukaciju

    08.11.2017 09:05
    odgovor
    S obzirom da sam završila edukaciju kod ovog momka u julu ove godine, odlično sam upoznata sa njegovim timom i njihovim zvanjima. Pre nego što nešto komentarišete, morate se dobro upoznati sa tim o čemu pričate. Svi sem jedne osobe u tom centru imaju diplomu medicinske škole i fizioterapeuta, (između ostalih i NIkola i to se sve jako lako može proveriti i dokazati) čak je Nikolin prvi asistent viši fizioterapeut! Drugo, pošto sam već rekla da sam upoznata sa Schrothom jako dobro, želim da kažem da je Sanja Schreiber, koja sada živi i radi u Kanadi isto dif završila i nije fizio, on bez problema radi u Kanadi i niko to ne spominje tamo, (zato što nikome ne smeta i tamo se gleda kvalitet), pored toga, ceo svet se poziva na njeno istraživanje kojim je ona dokazala da Schroth daje rezultate. Kada želite nekome da diskreditujete rad, morate za to imati dobro proverene argumenta, a ove moje reči se vrlo lako mogu proveriti! Nažalost, živimo u zemlji gde se uspeh ne prašta!
  • nn

    30.06.2017 08:53
    Samo kratko
    Sve pohvale za trud i entuzijazam ovog mladog čoveka, ali je lečenje termin koji sr vezuje za medicinske struke a ne društveno-komunikološke. Mladi gospodin i ekipa su profesori fizičkog vaspitanja a bave se rehabilitacijom medicinskih patoloških stanja, potpuno van delokruga koje im njihova profesija dozvoljava.
    Jedno je baviti se zdravom populacijom a drugo onim delom koji ima neki medicinski problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna