Život
09.02.2016.
16:10
Potrošnja hleba i peciva prema najnovijim istraživanjima u Srbiji je opala za 17,5 odsto.
  • Tamo amo

    09.02.2016 19:32
    Zdrava hrana
    Moja porodica je već neko vreme na režimu bez belog brašna. Smršali smo par kilograma, nema naduvenosti stomaka, redovna stolica. Preporučujmo svakome. Nije komplikovano umesiti i ispeći svoj hleb sa nekim alternativnim brašnom.
  • Pan Papa

    09.02.2016 17:43
    Kako i ne bi
    Kako se i ne bi smanjila potrošnja "hleba", kad to što se pod tim imenom prodaje samo po obliku liči na hleb a po karakteristikama je nedefinisana materija bez ukusa (verovatno puna "E" đubreta), koja nije ni nalik onome što bi hleb trebalo da bude. Po mojim saznanjima (iz moje okoline) dosta ljudi je prešlo na pečenje domaćeg hleba (ne samo zbog ekonomskih razloga) a ovo što se prodaje po pekarama se koristi za ishranu stoke i živine (neprodati viškovi). Gospodo pekari, pokušajte da ispečete HLEB, ako još uvek znate kako se to radi, BEZ HEMIJE!
  • Tamas

    09.02.2016 16:41
    manje hleba ili manje ...
    To znaci da je 17,5% stanovnistva uspelo pobeci iz zemlje za vreme ove Vlade.
    To je dobro za ekonomiju u neku ruku, sa toliko vise brasna mogu da izvoze, pa strpaju vise novca u dzep, zar ne?
  • ja

    09.02.2016 16:32
    Pravite zdrav hleb koji nije od belog psenicnog brasna i ljudi ce ga vise jesti.
    Ja jedem uvozni nemacki hleb od razi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna