Život
07.04.2016.
15:23 > 15:39
Probajte ovaj ukusan ručak.
  • Savet

    07.04.2016 16:17
    Pečurke obavezno posoliti i pobiberiti kada se ubace u tiganj, inače neće izgubiti vodu i biće gnjecave. Umesto kisele pavlake bolje je koristiti slatku pavlaku i malo goveđeg temeljca. Naravno prvo sipati temeljac u tiganj i sačekati da se nivo smanji pa onda tek dodati slatku pavlaku. Lepo je i pre pečuraka malo prodinstati sitno seckan luk ili ljutike, dodaju lepu širinu sosu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna