Pečurke obavezno posoliti i pobiberiti kada se ubace u tiganj, inače neće izgubiti vodu i biće gnjecave. Umesto kisele pavlake bolje je koristiti slatku pavlaku i malo goveđeg temeljca. Naravno prvo sipati temeljac u tiganj i sačekati da se nivo smanji pa onda tek dodati slatku pavlaku. Lepo je i pre pečuraka malo prodinstati sitno seckan luk ili ljutike, dodaju lepu širinu sosu.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Recept dana: Goveđe šnicle u sosu od pečuraka
Život
•07.04.2016.
•15:23 > 15:39
Komentari 1
Savet
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H