Autor: Beta

Život
28.06.2016.
19:00 > 18:29
Ustavni sud Češke ukinuo je danas kao neustavnu odredbu Zakona o registrovanom partnerstvu iz 2006. godine koja je istopolnim bračnim partnerima u Češkoj zabranjivala da usvajaju decu.
  • Pera

    30.06.2016 10:11
    pera@msn.com
    "Bože", spasi nas ovih boleština!! Ne verujem da je narod Češke glasao za ovako nešto! Ne verujem da bi iko glasao za ovako nešto!
  • Sale

    30.06.2016 02:41
    Nas svet jeste fantasticno nesavrsen i raznolik i svako moze za sebe da odluci u sta ce da veruje i kako ce da se ponasa. Ja sam oduvek priznavao razlicitost i postovao je. Nemam nista protiv da istopolni ljudi budu zajedno.

    Medjutim. Smatram da treba postovati bioloske predispozicije i zato sam totalno protiv usvajanja dece. Ako je dete musko treba mu prvo pruziti priliku da bude musko, isto vazi za zensko. Kada dodje period spoznaje seksualnosti i sazrevanja adolescent ce moci da spozna svoje sklonosti.
    Usvajanjem u istopolnoj zajednici dete je uskraceno prirodnog bioloskog odrastanja. Svi sisari formiraju musko zenske zajednice i ne upustaju se u istopolne.

    Ovo nije napad na ljude drugacijih seksualnih prohteva, ovo je zahtev da prekinu sa uzurpiranjem porodicnog drustva koje im dozvoljava da budu sta god pozele i s kim god pozele. Ne podsmevam vam se ali vas molim da prekinete sa praksom koja je protiv tudjih uverenja i nacina zivota. Vi ne mozete praviti decu i bioloski niste porodica i zato ne treba niti da se zovete porodica niti da imate te privilegije. Budite istopolna zajednica, sklapajte vezu zvanicno i napravite sopstveno pravo nasledjivanja ali pustite bioloske porodice da budu sta jesu...
  • ana

    28.06.2016 21:55
    jadno dete nema slobodu izbora vec mu buducnost odredjuje tudja sexualna naklonost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna