Autor: Novosti

Život
30.08.2016.
16:36 > 16:37
Aktivnosti za koje nije potrebna posebna utreniranost mogu da budu odlične za zdravlje.
  • NS49

    04.09.2016 06:29
    Bicikl volim najviše na svetu a sećam se da je i moj profesor fizičkog u Ekonomskoj školi stalno bio na biciklu pa imam utisak da mi je iz tih razloga davao bolje ocene.
    Urolog mi je kazao da treba da izbegavam vožnju biciklom da ne bi imao problema sa prostatom (mada ih i nemam za sada) što mi baš nije jasno zašto.
    Iz tog razloga ali i nikakve bezbednosti za bicikle u gradu sve ga manje vozim.
  • SUMP

    30.08.2016 22:27
    Svaka napisana rec je tacna. Poslednjih 10 godina prakticno ne silazim sa bicikla i nivo fitnesa mi je kao pre 20 godina. Ipak jedna napomena: obratite paznju na kakvom sicu sedite, jer duze voznje mogu prouzrokovati probleme sa prostatom, trnjenje "onih" stvari i ostalo. Dakle veliko DA za biciklizam, ali samo na udobnom biciklu.
  • nn

    30.08.2016 21:56
    Dobar clanak, sve je tacno
    i Mile je u pravu.

    Mnogi veci gradovi su dosli u situaciju da imaju previse automobile na ulicama I sada kroje ulice da omoguce saobracaj biciklistima I obeshrabre automobilski saobracaj. Predjite na bajkove dok se jos moze I manite foliranje. NS je idealan za bicikl.

    Pozdrav iz bela sveta
  • mile

    30.08.2016 20:16
    Vozim bicikl svaki dan na posao sve dok ne padne sneg. Takodje idem i na kraca putovanja sa njime vikendom. Svaka rec je ovde tacna, samo sto te u nasem okruzenju, koje je najbogatije u regionu i gde si klosar ako ne ides autom na posao, gledaju kao na ludaka ako vozis bicikl. Ali barem sam zdrav ludak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna