Autor: Dnevnik

Život
25.08.2018.
18:08 > 18:13
Pivo proizvedeno u Srbiji je među traženijima u okruženju, ali i Evropi.
  • Ikan

    26.08.2018 16:26
    @Laki covek ti prica o Budvaru i njegovoj tradiciji,a ti pricas o kukuruzu.U ovoj zemlji smo svi selektori i svi sve znamo.Istina je malo drugacija:
    1.male pivare koriste kvalitetniji ječam i hmelj i zato su skuplje.
    2.velike pivare imaju dosta godina tradicije iza sebe,tehnologe i laborante i zato su proverenije.
    3.velike pivare kuvaju pivo sa boljom vodom nego male pivare zato sto imaju milione ulozene u postrojenja za vodu.
    4.velike pivare prave u kontinuitetu isto pivo,dok malim pivarama kontinuitet nedostaje.
    Pa ko šta voli neka izvoli...
    A stručnjakinja za pivo iz Norveške pivske škole na moje pitanje koje je pivo najbolje je odgovorila:Ono koje je za tebe najbolje.
  • Marko

    26.08.2018 05:35
    Odgovor
    Sale bas si optimista. Vidi se da si puno toga stvorio u zivotu. Preispitaj svoj karakter.
    Svaka cast domacim radionicama piva na hrabrosti! Pozdrav
  • Sale

    25.08.2018 20:45
    Nema šanse da naprave dve iste šarže. Simpatični pokušaji, ali još koju godinu i idu u zaborav. Pazite šta vam kažem.
    Svakako, Živeli!!!
  • Lala

    25.08.2018 20:44
    Crnjak
    U Bavarskoj postoji 5000 vrsta piva, i od tih piva covek ne dobija gasove i ne podriguje lao od domacih tzv brandova jelen,lav,zajecarsko itd itd jer se koristi hmelj i zitarice a ne aditivi.
  • rale

    25.08.2018 20:20
    Probao dosta zanatskih piva, domaćih i stranih i primetna je razlika nabolje u kvalitetu u odnosu na standardne fabričke. Ima ih za sve ukuse, ja najviše volim IPA i stout varijante, ali svakako je skupa zanimacija jer je 250 din. u proseku za malo flasirano pivo, i to u radnji. Da popiješ jedno-dva kući i to je to.
  • Laki

    25.08.2018 19:38
    Samo kukuruz
    Nbns@
    Ma neće niko tebi govoriti šta je pivo. Napuštaj odmah tu kafanu pa nek gazda nastavi da kuva pivo od ječma i hmelja a ne od kukuruzne krupice na koju smo navikli.
  • probali smo

    25.08.2018 19:10
    sama soda
    zidarsko je prema narodu i kavitetnije od ovih tacno koliko i narod od ostalog dela drustva
  • nbns

    25.08.2018 18:30
    Skupo , neukusno i lose.
    U Scarpetto kaficu na keju su uveli umesto Budvajsera ovo pivo kao toceno, ovratnog ukusa . Cestito pivo vise ne mozete dobiti ni fasirano u doticnom lokalu u kolicini od pola litre jer u toj dozi prodaju samo psenicno pivo.
    Posle godina redovnog odlazenja u doticni kafic razmisljam da potpuno prestanem.
    ps.poruka gazdi: potrebne su stotine godina tradicije i stalne kontrole da bi se dobio kvalitet

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna