Autor: Danas

Život
14.10.2018.
17:09
PMS je period u kojem su žene naročito osetljive, pa im se zato javlja česta promena raspoloženja i znatno veća potreba za hranom, naročito za slatkišima.
  • hm

    14.10.2018 18:24
    Zene ne nasedajte, ne dajte se zavarati. Ovo sve ponudjeno jeste zdravije od jedne socne cokolade ili kolaca, ima vlakna, ima neke minerale, vitamine... I daje nikakvo zadovoljenje ili olaksanje psihe zbog koje je clanak i napisan. Plus ima jednako kalorija, ako cemo o gojenju i kilazi. Otprilike kao u onom vicu "mama jel ima nesto slatko za jelo - ima, slatki kupus..." Pa to je samo nekoliko dana, navalite na ono sto vam dusa iste, za tih nekoliko dana se nece nista desiti ako ostatak meseca zivite zdravo. U to ime, sad cu bez imalo grize savesti savladati pola kutije tankih mint cokoladica iz Lidla (ne ovdasnjeg, nego iz Segedin rezervi, nadam se da ce se redovi u nasem uskoro smanjiti, i da imaju ovo blago i u lokalnom asortimanu), a vi kako ocete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna