Autor: Novosti

Život
19.11.2018.
23:59
U restoranskim i kućnim ledomatima vrlo često su prisutne bakterije ili plesan, koje dospevaju tu zbog prljavih ruku. Istraživanja dokazuju veliko odsustvo higijene u rukovanju ledom.
  • Liliana

    23.11.2018 19:01
    Odgovor komentatoru ovog tekst
    Naravno da Je dobro što Je tekst napisan, jer svi nisu Tako pametni kao Pametnica
  • Обсервер

    20.11.2018 07:57
    Паметница
    Ех, да нам није он то рекао, не би ни знали. Од кад је ледомата код нас, врши се снитарни надзор над ледом и водом, од које се лед прави. Свакако да је лед потенцијално микробиолошки опасан за конзументе пића и у технологији производње одређене хране. Добро је да нам је објаснио и шта су бактерије.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna