Autor: Fonet

Život
13.01.2019.
10:17
Na adresu Zvorničko-tuzlanske eparhije stiglo je pismo anonimnog donatora koji želi svoje bogatstvo da podeli porodicama koje imaju troje i više dece i koji bi svako novorođeno dete darovao sa 2.000 KM, što iznosi oko 1.000 evra.
  • Живан Попов

    13.01.2019 14:05
    Љубав - себичност
    Срам Вас било. Моја бака је имала њих петоро и сви су израсли у боље и самосталније људе од већине данашњих пахуљица, мезимаца, татиних и маминих принцеза.
  • Opšte ludilo

    13.01.2019 12:44
    na tupavom Balkanu
    Znači treba da naprave još jedna usta za hranjenje, a on će da im da novac za nekih godinu dana hrane i pelena za dete???

    Šalite se??? Hvala tom neznancu, ukoliko je zaista plemenitih namera, u suprotnom je ludio.

    Imati dva deteta nije duplo teže od jednog. Ne može da se gleda tako. Niti "samo još jedno"... tri i četiri deteta totalno menja situaciju u porodici, naravno, zavisno od toga na šta liče odnosi u porodici i u kakvom su materijalnom stanju.

    Mora da se prestane ovo jeftino "čašćenje" i forsiranje žena da budu mašine za rađanje.
    Može da se časti iz dobre volje, ali da se zahteva pravljenje gomile dece za 1000 evra je ludost.

    Tu nagradu će sa osmehom samo da gledaju Romi (da ne kažem Cigani) i oni najprostiji tupavci.
  • Брчко

    13.01.2019 12:32
    Свака част!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna