Autor: Blic

Život
04.06.2019.
08:10
Sve veći broj zemalja zahteva od drugih država da ponovo preuzmu svoj otpad.
  • IZNOGUD

    04.06.2019 09:02
    I mi smo odavno zatrpani otpadom. Poslednjih 30-ak godina o tome se vrlo malo brine...
  • Мунгос

    04.06.2019 08:53
    „…..Zemlje koje su uvezle otpad ustanovile su da ne mogu da UPRAVLJAJU tolikim smećem,…..“
    Добар научни израз УПРАВЉАЈУ. У било ком случају да га користиш, он је на тачном месту постављен. Нико не може да каже да си погрешио.
    Добро јутро Колумбо. Значи нису пластичне кесе у питању. Него камара пластике. Коју производи богата ЕУ, па помоћу „еколошких такси“ повећава цене и свој профит.
    Добро у наслову пише да све више земаља враћа отпад њиховим власницима. Али мало наивно. Вероватно враћају и паре које су њихови управитељи отпада примили корупцијом, у виду „провизије“, која је добро разрађена на Западу. Сада би била добра информација да ли власници отпада хоће да приме тај отпад назад.
    Такође, могле би ове наше чувене агенције КРИК, БИРН, Инсајдер, да проуче и прочачкају колико Србија прима то чудо од отпада, где се рециклира, да ли су уговори државна тајна, ецтра. Али можда још нису добиле налог.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna