Autor: Index.hr

Život
16.06.2019.
08:21
Samo dva sata nedeljno u prirodi dovoljna su da biste bili zdraviji i srećniji, pokazali su rezultati studije univerziteta u Ekseteru.
  • ...

    16.06.2019 13:57
    Znaci, unistavanje drveca ipak nije dobro?
  • mrva

    16.06.2019 12:36
    @Nikola
    ne podržavam ulaznice, ali možeš da parkiraš na paragovu ili popovici i prošetaš do venca. toliko smo navikli na neku vrstu komfora da drugačije više ne umemo da razmišljamo niti druge opcije vidimo. ne moraš autom doći u srce šume da bi posetio prirodu. ja sam na fruškoj gori svake nedelje, često i kampujem ali me ulaznice ni najmanje ne dotiču. naravno ne planiram ni da ih plaćam. kad vidim da sade novo drveće a prestanu da seku postojeće možda ću se predomisliti. u međuvremenu ostaje toliko načina da se dođe do fruške gore da naplata ulaznica na dva-tri mesta ni najmanje ne dotiče.
  • Pera

    16.06.2019 12:05
    Ulaznice su najmanji problem. Fruska gora je niska ali veoma lepa planina. Prilicno je urbanizovana ali moj utisak je da najvecu stetu pravi NP Fruska gora sa svojim rukovodstvom.
    Jednostavno oni upravljaju parkom na takav nacin da kada odete na Frusku goru, turisticke staze Vas vode kroz unistenu prirodu, privrednu secu sume, smece koje drvosece ostavljaju.
    Nikada ne znate da li cete na stazi zateci nekoga iz Nacionalnog parka da Vas otera jer je u toku vanredni lov koji nije nigde najavlje i objavljen.
    Turisticki objekti iz ovog razloga propadaju na Fruskoj gori, Nacionalnom parku Fruska gora je jedino bitno da naplate taksu a onda rukovodioci tog istog Nacionalnog parka rasteruju i ono malo posetilaca preteci im da ce im naplacivati privatne fotografije koje objave na Facebook-u.
    Posetio sam mnogo nacionalnih parkova ali takvo ponasanje prema posetiocima nisam primetio nigde.
  • Nikola

    16.06.2019 08:34
    Cena
    Koliko će koštati ta 2 sata na Fruškoj gori kada se uvedu ulaznice a hoće?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna