Autor: Index.hr

Život
14.07.2019.
08:41
Slanje e-mailova postalo je naša svakodnevica, međutim mnogi zapravo ne znaju neka osnovna pravila koja važe za taj oblik komunikacije.
  • joooooj

    10.02.2021 03:33
    izgleda da sam bio u zabludi
    ja sma mailove pisao kasno noću kad ne mogu nešto drugo da radim perem usisavam ne znajući da ljudi spavaju u mail sandučićima misleći da kao ja ulaze u sanduče elektronsko kao u poštansko da provere šta ima.Sad su tel postali kompjuteri pa se sve pomešalo.
    Po meni mail nije sms a sanduče zadržava mail da ne udari primaoca u glavu.
  • pismo

    14.07.2019 21:23
    mogu da pisem i saljem e mail kad hocu . to sto nekog ono bude nocu nije moja krivica .Mailovi su PISMA a ne SMS.Kome je prozor stalno otvoren neka ga pukne pismo u glavu sta mu mnogu. Uzasno me nervira stzo su od pisma napravili SOS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna