Autor: Polovniautomobili

Život
06.08.2019.
05:35 > 06:34
Parking mesta uvek nedostaje, bar onih koja se ne plaćaju, pa se vozači dovijaju parkirajući npr. na trotoar ili neku zelenu površinu. Međutim, ako auto odnese "pauk", ceh može da bude papren.
  • 156

    09.08.2019 08:38
    У кварту где живим на Грбавици је најочигледнији пример какав нам је систем! Пошто нико из градске управе последњох 30 година не ферма закон, живот нам се претворио у пакао! Људи и аутомобила све више а паркинга све мање. Проблем се спушта на најнижи ниво где ће се људи за који дан(кад се врате са одмора) хватати за гушу а ове из управе заболе..... И једно питање: како се зелене површине претворе у паркинг за време сајма или неке друге манифестације а нама са прашњаве земље паук носи возила?
  • Dule

    06.08.2019 11:10
    U ovom tekstu je receno da u stvari ne smes da se parkiras nigde...Dosuse kada parking servic iscrta da se plati parking onda moze svuda to sto je do juce bio trotoar sa koga je dizao pauk auto jel jakooo ugrozavas bezbednost pesaka vec sutra kada se iscrta belom bojom i kada se plati 50din ne predstavlja uopste problem i sve je ok..Zelena povrsina je samo dotle dok ne udje u zonu naplate onda vise nije zelena povrsina izd itd...Zato aj da se manemo prazne price.
  • Mile

    06.08.2019 10:01
    U budzetubi se prelivalo kad bi se krenulo na uspostavljanje reda samo u ovoj oblasti.
  • limanac IV

    06.08.2019 09:44
    Parkiranje afta
    Ništa gore nema nego kad vozač ostavi auto na putu a zagradi slobodno parking mesto, to samo pokazuje da je taj vozač glup ili bezobrazan nema treće.
  • BojaNS

    06.08.2019 09:42
    cekaj pricamo o Srbiji?
    Pa ovde se parkiraju po zelenim povrsinama, trotoarima, biciklistickim stazama pa ih niko ne uklanja.
  • Mita Bajić

    06.08.2019 09:17
    ...
    Sve zavisi šta voziš. Od toga zavisi i gde možeš da parkiraš
  • LOL

    06.08.2019 09:03
    Gde je najbitniji deo teksta u kome se navodi kome i gde prijaviti prekrsaj? Zvao sam parking servis, saobracajce, komunalce i niko se nije udostojio da izadje na teren i pokupi vozila. 13 god. muku mucimo sa automobilima parkiraim na pesackoj stazi u toj meri da se branici doticu sa zidom zgrade. Do nedavno ulica je bila samo posuta sutom po kome nije bio moguce gurati decija kolica, invalidska kolica a da ne pricamo kako prolaze oni sa stapom i guralicama. Dobili smo asfalt najzad posle 13 godina uredjen parking ali dosta njih i dalje parkira na pesacku stazu na isti nacin kao i do sada.Dzaba propisi stoka, je stoka i niko je ne moze prevaspitati !
  • ns

    06.08.2019 08:54
    Super je da preposteni vozači postuju ova pravila. U stvarnosti je stanje god god mogu proći tu ću auto ostaviti briga ne za druge.
  • Slavija

    06.08.2019 08:48
    Godinama unazad kadgod mi parkiraju na kapiju i odu negde "na kratko", a ja čekam da se isparkiram iz dvorišta, prave se pametni i kažu da je to javna površina i da imaju pravo da se tu parkiraju. Što je najgore od svega, u najvećem broju slučajeva su profesionalni vozači, koji nemaju elementarno znanje saobraćajnih propisa. Jedini lek za to je nadzorna kamera, pa lepo neka pršte prekršajne prijave, ne vidim šta drugo. Svakodnevno ulaziti u konflikt sa budalama je kidanje živaca.
  • Novosadjanin

    06.08.2019 08:40
    ps
    I ne mora automobil da Vam odnese pauk,dovoljno je da ga uslika saobraćajna inspekcija i posle par meseci dobijete kaznu na kućnu adresu kada se već i ne sećate gde ste i kada bili parkirani.
  • Vozač

    06.08.2019 08:35
    @pop
    Pa trebali ste da tražite naknadu dnevnice i putne troškove od suda.A da ste angažovali advokata, dobili bi i advokatske troškove.
  • Marina Popovic

    06.08.2019 08:22
    Viska ulica 12
    Odite oko suda da vidite i kod lokala kako parkiraju i ko parkira? Crne Skode sluzbene ovi iz IV, bahate se privatnici sa Meckama i Audijima ko ce uci u lokal. A onda kad im kazes oce da te biju, da nasiljem pokazuju da im niko nista nemoze. E sto volem takve divljake. Sve ama sve uzmem si vremena prijavim. Kod mosta na Petrovaradin lokal preko puta DTD ista prica udju unutra i svi parkiraju na trotoaru. Kad sam pozvao pauka doso tip usao u lokal - jesu ovo vasi? da da i otisao. Znaci tom iz P.Servisa zatvor.
  • Novosadjanin

    06.08.2019 08:19
    sve sve
    Sve ovo je zamazivanje očiju.Vozači NE SMETE da parkirate nigde gde nije parking.Platio sam kaznu,navodno zelena površina iako nigde nije bilo zelenila nego tucanik.Objašnjenje je da sve što je JAVNA POVRŠINA podleže kazni,zato ne igrajte se,samo na PARKING.
  • PoP

    06.08.2019 08:01
    Edukovati saobraćajce
    Pisali su mi prekršajnu prijavu iako sam bio propisno parkiran.
    Čak je saobraćajac bio bezobrazan galameći na mene "da ga ne učim njegovom poslu".
    Zatim sam morao ići 4 puta u Prekršajni sud i gubio vreme i novaca, a naravno, dotični saobraćajac se nije udostojio da se pojavi na suočavanje.
    Valjda mu je neko u međuvremenu rekao da nije u pravu.
  • Lala

    06.08.2019 07:30
    Ne sme da se parkira 5 metara pre zebre, vec minimum 5 metara posle!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna