Autor: 021.rs

Život
16.08.2019.
11:43 > 11:43
Polazak u školu predstavlja prekretnicu u životu, rastu i razvoju svakog mališana. Vreme nekada predviđeno za igru, sada dele na vreme za sedenje, učenje, domaće zadatke i boravak u školi, od njih se mnogo očekuje i, pored školske torbe, veliki broj obaveza padne na mala leđa.
  • Tata na

    17.08.2019 21:01
    Tuzba
    Da li ovde ima neko od pravnika? Da li postoji mogucnost neke grupne tuzbe ili peticije da se pokrene? O ovome se prica godinama, a niko nista ne radi po tom pitanju...
  • Anonimna

    17.08.2019 09:31
    Da torba ne ide ispod struka ni iznad ramena, a da ima više pregrada! Pa kakav je to savet? Nađite mi jednu školsku tašnu toliko malu, pa još sa pregradama. Kolika su leđa jednog prvaka, kako tu može da stane bilo koja torba a da im ne ide ispod struka? Možda neki od onih fensi minijaturnih ženskih rančeva.
    Svi mi znamo šta bi bilo dobro, još kad bismo znali kako to da izvedemo, da nose sve knjige, da ne budu teže od 3 kg (15% od 20kg) i da stanu u torbu malih dimenzija.
  • Roki

    16.08.2019 13:54
    nije stvar u tome
    Nije stvar u torbama nego u tome da u školama učenici treba da imaju ormariće u koje će stavljati knjige, opremu za fizicko i ostale potrepstine.
    Koliko će nam vekova treba ti da stignemo dotle???
  • LOL

    16.08.2019 13:51
    Prvi razred osnovne skole, izabrali smo meki lagani ruksak.Deca nemaju ormarice u skoli . Prvi put kada sam podigao tasnu nije mi bilo dobro, razmisljam da li sam ja lud ili neko drugi, ovo da stavim detetu na ledja? Sin insistira stavljamo tasnu a on ko kornjaca pada direkt na ledja i ne moze da se prevrne. Zena je merila tasnu nesto pre kraja prvog polugodista 14 kg.To treba da nosi dete od dvadeset i kusur kila? Nasa uciteljica je insistirala da se sve nosi sto imaju za jedan predmet nikada im nije napominjala e sutra to i to ne treba ne morate nositi, sto znaci od dve do cetiri knjige +sveska po predmetu, ponekad komplet oprema za fizicko, instrument za muzicka a bome ni likovno nije bilo lagano,+ uzina,+voda. Kasnije su klinci u drugom malo hvatali krivine pa zaboravljali koju knjigu ili opremu za fizicko da bi mogli normalno nositi tasne. Ja i supruga smo pratili dete do polovine drugog razreda da bi mu nosili tasnu. Vecina roditelja je sklonila obicne skolske tasne pa su kupovali na brzinu one sa tockicima al one brzo propadnu pa su opet bili primorani da nose deci tasne. Oni koji su osmislili ovakav koncept nisu normalni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna