Autor: Jutarnji.hr

Život
23.09.2019.
11:45
Najstarija svetska turistička kompanije Tomas Kuk propala je ostavljajući stotine hiljada putnika širom sveta nezbrinutim.
  • R

    24.09.2019 10:48
    R
    Prosto mi je neshatljivo da preduzeće koje naplati skoro sve troškove uz lepu zaradu direktno od svojih korisnika može da ode u bankrot. Jeste da ima 90 aviona ali i oni zaradjuju. Pa samo tih 90 aviona vredi više nego ceo dug.
    Tu sigurno nije prekomerno investiranje, već su imali prekomerne troškove koristeći fazone iz Srbije. Na primer ugovore neki posao za lepe pare, plati se avansno pa kada se prebace pare u tu firmu, ta firma proglasi bankrot, posao se ne uradi a para nema. Drugi naziv za to je kradja.
  • D

    23.09.2019 23:25
    .
    Pošto ne znamo uzrok propadanja, ne piši bez argumenata. Tek će se pojaviti prljav veš. Iza svake velike kompanije postoji puno krša i prljavog veša.
  • Brinem

    23.09.2019 15:48
    Sta kaze?
    Jel se javio Aleksandar Senicic sa nekom pametnom izjavom?
  • Sima Kosmos

    23.09.2019 13:50
    Strašno
    Jadni strani turisti. Vučić je i za ovo kriv.
  • Neka im

    23.09.2019 13:38
    Ovakve stvari zavise od par ljudi.
    Svaki biznis u svetu je u ovakvim ili onakvim kreditima.

    Kada odluče da te sruše, to nije zbog novca koji im duguješ.
    Imaju ga i previše, ruše te samo zbog igara ili počinjanja nekog haosa.

    Možda je ovo samo najava velike krize o kojoj pričaju, a koje i Federalne rezerve u americi brižljivo kriju. A o tome koliko je i Nemačka u krizi, ovom prilikom nećemo.

    Koliko je Tomas Kuk izdvojio od svog dohotka, putem poreza, 1999-te za bombardovanje tadašnje Jugoslavije i ubistva naše dece, ne znam.

    Ali, sve pre ili kasnije dođe na svoje.

    Iskreno, evo, skoro se rasplakah nad sudbinama 50.000 britanskih turista u Grčkoj, zarobljenim na ostrvima, a koje sada mora da spasava njihova vlada.
    Evo, suza suzu stiže...
  • MAŠA NS

    23.09.2019 12:23
    Žao mi je
    jer je Tomas Kuk bio pojam poslovnost za nas koji radimo u turizmu....Ali eto, i njima se desilo to što se ranije desilo i drugim agencijama. Mislim da ipak ima razlike jer kod nas većina "agencija" smišljno prevari turiste a ovde to nije slućaj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna