Autor: thehealthy.com

Život
12.12.2019.
22:07
Bilo da ste u automobilu, na brodu ili letite avionom, smetnje koje možda osećate u vožnji nemaju nikakve veze sa prevoznim sredstvom, ukoliko patite od takozvane "bolesti kretanja".
  • Anonimus number 2

    13.12.2019 13:51
    Do vozača je.
    Naglo cimanje volana. Ubrzavanje bez preke potrebe. Stalno noga pri kočnici. Uletanje u krivinu i pokusavanje izlaska iz iste sa mlakim gasom.
    Može da bude prijatno i u džipu samo treba shvatiti na vreme da niste Fanđo.
  • Anonimus

    13.12.2019 12:32
    Do vozila je
    Nizak auto koji je tvrđi na amortizerima a opet udoban. Sto manje ljuljanja i naginjanja u krivini. Dokazano kod moje žene koja je patila od bolesti vožnje. Naravno filter vazduha sa aktivnim ugljem da koliko toliko suzbije smrad kamiona....i ostalih zagađivača. Džipovi koji su toliko popularni su najgori za ljude koji imaju problem sa mučninom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna