Autor: Tanjug

Život
22.03.2020.
13:25
Vodeći stručnjak Svetske zdravstvene organizacije Majk Rajan izjavio je danas da će biti potrebno najmanje godinu dana da se razvije vakcina protiv virusa korona.
  • Nebojša

    22.03.2020 14:14
    Strucnjak
    Ovaj bas neki strucnjak. Da se uvede policijski sat 24 h i da sve stane, sve bi bilo gotovo za 30 dana maksimalno, a ovako ima da traje mesecima na zalost jer mnogo je onih koji ne postuju naredjenu izolaciju.
    Drzava bi morala da objavi njihova imena po lokalnim samoupravama i da ljudi znaju ali i da mogu da jave ako neko krsi izolaciju.
    Ovako niko ne zna kome je propisana izolacija i tragicna igra traje i nastavlja se.
  • @

    22.03.2020 13:35
    To znači da po izolovanju svih poznatih slučajeva treba testirati ostatak građana nakon perioda inkubacije od datuma izolovanja poznatih slučajeva?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna