Autor: RSE

Život
11.04.2020.
13:36
Virus korona doneo je i stigmatizaciju zaraženih koja se dešava zbog straha i neznanja, kaže u intervjuu za Radio Slobodna Evropa (RSE) psiholog Nermina Vehabović Rudez i dodaje da se ljudi moraju staviti u situaciju onih koji su bolesni, jer niko ne zna kada može biti zaražen ovim virusom.
  • Štedljivi predsednik

    11.04.2020 16:36
    I u doba pandemije špara
    Treba ih "stigmatizovati" kod njihove kuće sa nanog(v) icama.

    U Kini su svi zarobljeni mesecima u svojim stanovima a vojska donosi namirnice. Komšijin brat je tamo. Znači samo u malecnom delu Kine se radi ovo kao kod nas.

    Verovatno da bi se napravile uštede ljude stavljaju na gomilu.

    A u istom smislu, najmanje troši onaj ko je mrtav.
  • Stigma s vrha stigla

    11.04.2020 14:52
    Pa tobsu namerno nametnuli političari da bi privodili narod.
    Narod misli ono što mu kamu mediji i botovi.

    Političar na vlasti je običan za sebe preplašeni čovek, koji ne misli na ugrožene ljude i njihovo ozdravljenje, već je ceo narod za njega potencujalna opasnost za njega i najbliže.

    On stvara stigmantizaciju i paniku jer misli da su mu svi neprijatelji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna