Autor: FoNet

Život
29.04.2020.
17:10 > 19:05
Svetska turistička organizacija UN procenila je u martu da će zbog pandemije korona virusa pad globalnog turizma biti oko 30 odsto, odnosno oko 500 milijardi dolara, ali najnovije prognoze govore da bi to moglo da bude čak 60 odsto, izjavila je pomoćnica ministra za trgovinu, turizam i telekomunikacije Renata Pindžo.
  • ha

    29.04.2020 19:52
    Pindzo, nista se ti ne brini. Nije korona rasterala turiste, nego zabrane. Samo otvorite granice i dajte slobodu kretanja i da vidite sta ce biti. Stampedo. Poznajem mnogo svetskih putnika, u koju grupu i sama spadam, i ni jednog nisam cula da se dvoumi. Ko zapete puske cekamo da se dozvole putovanja da uskocimo u prvi slobodni avion. Inace, medju putnicima prakticno nema zaludjenika koji su naseli na ovu mas histeriju oko korone.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna