Autor: FoNet

Život
05.05.2020.
18:41 > 20:24
Međunarodno telo koje predstavlja svetske aviokompanije (IATA) zalaže se da putnici na letovima nose maske, saopšteno je danas, pošto se intenzivira debata kako ponovo uspostaviti aviosaobraćaj, ali i poštovati mere socijalne distance, prenosi Rojters.
  • Aleksej

    06.05.2020 07:12
    Smesno
    Ah, a sve to samo zbog najsmesnijeg virusa, hahah, mada da budem iskren, i ja mislim da je to sve samo dobar marketing...
  • Snenokla

    05.05.2020 22:12
    Ako low cost kompanije propadnu sto je vise nego moguce a ove velike budu morale duplo smanjiti broj putnika, - onda ce i neke velike propasti. Ja ocekujem uskoro abnormalnu recesiju, inflaciju, volatilnost valuta, nestabilnost zajednica kao sto je EU. Bog samo zna sta nas sve ceka. A sto se tice avio karti mislim da ce se barem uduplirati sa cenama. Nadam se da nije tako a bojim se da jeste.

    A sta u ovoj prici radi nasa vlada? Pa valjda zure da operu sta se moze oprati kroz propalu Air Serbia.
  • Deco, bežite odavde!

    05.05.2020 22:04
    Uyvesno je da ce to uraditi da bi ukinuli troskove keteringa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna