Autor: Tanjug

Život
23.05.2021.
13:59
Evropska svemirska agencija saopštila je da se ogromna ledena ploča, skoro četiri puta veća od Njujorka, odvojila sa zaleđene ivice Antarktika u more Vedel.
  • Ekolog

    23.05.2021 14:22
    Klimatske promene ce biti najveci problem sa kojim se covecanstvo srelo u celoj svojoj istoriji. Izguglajte Permian extinction i uzroke za istu , pa cete videti zasto.
    Citah komentate na ovu bas temu pre neki dan gde nasi ljudi bas i nisu zabrinuti za planetu zemlju i njenu budicnost, govore : "pa sta, ovo se desavalo i u proslosti i uvek ce se desavati". Da , ali po prvi put je za ovo odgovoran covek, koji samo unosi nepoznatu u vec znanu jednacinu. Promene klime su uvek bile , ali nikad ovoliko brzo i ovoliko navalentno. Rezultat ce biti, bojim se jako los po zivi svet i nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna