Autor: 021.rs

Život
09.12.2021.
09:05
Članovi Tima za borbu protiv krivolova iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, od petka 3. do nedelje 5. decembra, istraživali su nezakonito hvatanje divljih ptica pevačica na jugu Srbije.
  • Stevan

    09.12.2021 19:07
    Za Maksa
    Strogo zaštićene vrste su nacionalno blago. I lovna divljač je vlasništvo Republike Srbije i njenih građana. Kazne za krivolov mogu da naplate samo državne institucije a obe će po pravilu biti korišćene za sve osim za zaštitu prirode. Od njih će se kititi jelke, stavljati behaton i plaćati pevaljke. Lovci bi mogli a i morali da prijavljuju krivolovce umesto što se grabe za komad mesa ili funkcije.
  • Max

    09.12.2021 14:24
    Evo ga opet
    Samo da Ruzic ne optuzi opet lovce... lovci hrane divljac, samo oni gaje i proizvode fazane..A hvatace ptica pevacica svakako treba kazniti. Imam i predlog: kad se naplate tuzbe u korist Ruzica i drustva neka taj novac daju lovcima da kupe kukuruz za divljac. To bi bilo bas lepo i korisno za sve. Podrska i lovcima i Drustvu za proucavanje ptica
  • Дада

    09.12.2021 09:52
    Не треба куповати животиње у кавезима, тераријумима, акваријумима... Ко жели да слуша цвркут птица, нека иде у природу. Ем ће се надисати здравог ваздуха, ем ће прошетати = биће здравији.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna