Autor: Revijahak.hr

Život
16.01.2022.
15:22
Da li se može reći da je požar rizik sa kojim se treba pomiriti ukoliko posedujete električni automobil?
  • Lol

    16.01.2022 19:54
    Ako se ne bojim plina i benzina, neću ni baterije. Ovo je najnebitniji faktor zbog kojeg bi odustao od kupovine nekog vozila. Ok, glup sam, štagod.
  • Yugo45

    16.01.2022 18:24
    Maštako
    Statistiko moja diko. Nije to isto, i nije tako uporedivo. Niste govorili o tome da u benzinskim automobilima nešto mora da pođe po zlu da bi se zapalio za razliku od električnih kojima zbog nečistoća u bateriji može doći do potpuno spontanog samozapaljivanja usled hemijskih procesa u zapečaćenim ćelijama baterije. Znači iz vedra neba, bez ikakvog nagoveštaja, čak i dok je vozilo isključeno i parkirano. Koji benzinac je tako planuo?
  • Sedam

    16.01.2022 18:15
    Ako sam dobro video, ovde kažu da se zapali 1,53% benzinaca, odnosno da svako 65ti automobil na benzin izgori. To bi značilo da svakodnevno u vašoj okolini gori neki auto sa benzinskim motorom.

    Čini mi se da je ova statistika da su elektro automobili jako bezbedni rađena po istoj metodologiji kao i za jednu jako aktuelnu bolest, kada je valjalo dokazati da ćemo svi pomreti od nje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna