Autor: Beta

Život
25.07.2022.
13:51 > 06:28
Ovo je pregled najbitnijih dešavanja kroz istoriju na današnji dan, 25. jul, u svetu i kod nas.
  • N. Novakovic

    25.07.2022 21:01
    @Dejan
    Kumovsko Srpska sekira je sevnula oko 4:55h rece mi Vujica! Bese topla i nemirna noc,nikako cele noci san na oci...i taman,uvati Vozda prvi san a Naum ode do potoka po hladnu,vodu...i eto bi sta bi!!! A cobanin Dragic pozva,ostale seljane i Protu i sahranise telo isti dan! Ovo sve u peru,kazivao otac Melentije! A Milos...brze bolje kod pase da poljubi skute i dobi,silno zlato! Obavi poso kojim je dobio Knezevsku titulu koja bi nasledna i sam posta Pasa i Gospodar nad Srbima koji ga ucinise jednim od bogatijih ljudi na tadasnjem Balkanu! Tako to bi..posle silne Crkve pokajnice gradio i rec o tome nije progovorio do pred same smrti! Jedan zapoveda ostali slusaju tako je od Boga ostalo! Maaa Srpska posla!
  • Tt

    25.07.2022 10:53
    Tt
    Vodja koji pobegne i ostavi narod da guta vatru,nezasluzuje nista bolje i pritom odnese silno zlato!!! Karadjordjevicima je to u genima i zato su pobili sve Obrenovice!!! Sem Obrenovica u novijoj istoriji nismo imali nikog boljeg!
  • Dejan

    25.07.2022 10:31
    Mistika
    Karadjordje nije ubijen danas vec u noci izmedju 25 i 26 jula takoreci na pravoslavni praznik Sabor Sv.arhangela Gavrila sto nije slucajno.
  • Vujica

    25.07.2022 07:46
    Vujica
    A sta je trebalo...da dozvolimo Crnom da opet zapali vatru i kada zagusti opet da pobegne a narod skoro istrebljen! Ovim pogublenijem dosta toga smo istrgovali za Srbiju! To se i dokazalo vremenom! U ostalom jedna zemlja dva gospodara...to neide!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna