Autor: Grčkainfo.com

Život
05.08.2022.
10:25 > 10:51
Više od četrdeset plaža ostrva Krf je odlikovano Plavom zastavom koja garantuje vrhunski kvalitet, dobre uslove obale i čistoću vode.
  • Сеновић

    06.08.2022 12:26
    Хладно
    Рајско острво. Само што је вода хладна. Треба га посетити и обићи ван сезоне. На пролеће, никако јесен јер киша пада два есеја непрекидно.
  • Dm

    05.08.2022 17:53
    Pa ne bih bas 27/28 stepeni nazvao ledenim, cak toplim za moj ukus. Bio sam u Kassiopiju kraj juna pocetak smene. Naslusao se prica kako je voda tamo hladna al se nisam obazirao posto se to prica i za Sivotu i Pargu gde sam letovao vise puta i nikad mi nije bila hladna iako sam zimogrozljiv. Iskreno ne kazu dzaba da je lepota u oku posmatraca jer od nabrojanih najlepsih plaza meni se nije svidela ni jedna al sam nasao desetak , izolivanih ne posecenih po svom ukusu tako da mi je Kassiopi pun pogodak.
  • Morska vila

    05.08.2022 17:11
    Krf
    Krf je privlačan zbog jedinstvene vegetacije i predivnog gradića Kerkira.Problem sa plažama je kako do njih doći,Dasia ima običnu plažu ali i raskošni bazen-restoran Malibu,Barbati plaža je posuta belim kamenčićima i voda je vrlo čista,ako idete u Kasiope tamo je mala luka,a odande postoji put koji vodi do jedne od možda najizazovnijih plaža koju zapljuskuju talasi i osvežava jugozapadni vetar a nalazi se tačno preko puta Sarande. Probajte sve proizvode od kumkvata od kog se na Krfu spravlja slatko i liker.Najbolje je ,ko može da priušti sebi da na Krfu iznajmi auto i poseti sva ta divna mesta. Pazite takođe na cene kad šopingujete,Kerkira je jako skupa,a od Ipsosa do Kasiopa pazarićete super,ukrase,peškire i haljine za plažu,pa uživajte.
  • Kiki

    05.08.2022 11:39
    Voda je na zapadnim plažama ledena, osim na Livadi jer je plitko

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna