Autor: RTS

Život
14.10.2022.
06:21
Prosečan strani turista u Srbiji je stariji i platežniji nego što smo mislili.
  • Bojan

    15.10.2022 15:19
    @Zarezac

    Kakav vam je narod, tako ga i tretiramo... Da nešto valja, valjao bi i tamo odakle je otišao.
  • Zarezac

    14.10.2022 17:13
    @G pen
    Ne znam zasto, ali lik koji redovno daje komentare pod imenom G pen, ne voli nas narod. Smetaju mu Srbi iz BiH, Srbi iz Srbije, Srbi iz Hrvatske.. Generalno jedna nezadovoljna isfrustrirana osoba.. Verovatno zivi kod roditelja, zvace kasicicu od kapucina do podne i izigrava garija, dok bas ti Srbi a i ostali narodi vredno rade i zaradjuju.. Onda mu posle svi krivi sto on nema nista, osim izvakane kasicice za kapucino i gomile komentara po novinama
  • H

    14.10.2022 14:24
    H
    Sta da vidi....moze u pasaze ako hoce avanturu i da od povreda sve to naplati od nas gradjana! Koji crni Turisti i Turizam! Gluposti! Eeee dabi se privukao neko treba mnogo truda i znanja kako bi ostavio svoje pare!!! Nelaprdajte vise......eto vam spomenike pod zastitom pa neka vam oni dovode Turiste...e bas svasta sa b....a!!!
  • H

    14.10.2022 14:23
    H
    Sta da vidi....moze u pasaze ako hoce avanturu i da od povreda sve to naplati od nas gradjana! Koji crni Turisti i Turizam! Gluposti! Eeee dabi se privukao neko treba mnogo truda i znanja kako bi ostavio svoje pare!!! Nelaprdajte vise......eto vam spomenike pod zastitom pa neka vam oni dovode Turiste...e bas svasta sa b....a!!!
  • G pen

    14.10.2022 12:17
    I lud. Samo nenormalan moze da poseti bosansku mahalu u koju je pretvoren Novi Sad.
  • MisterBeaming

    14.10.2022 11:19
    Hmmm
    Hmmm, iskoristiti medicinski turizam, tu ima puno mesta za ekspanziju i zaradu... A u bolnicama nema dovoljno lekara i sestara. Bas dobra ideja, aj da ceo medicinski sektor privatizujemo i mlatimo ozbiljnu lovu. Neka se napravi nesto takvo u onoj sklopociji od Covid bol na Miseluku
  • Baja Patak

    14.10.2022 11:16
    1,200,000 €
    A Evropska unija e potrošila 1,2 miliona evra da dođe do ovih podataka....
    Na šta ovi troše silne pare... NGO &CO
  • Komifo

    14.10.2022 11:05
    @Roy Bean

    Pomešao si turiste sa bosanskim migrantima.
  • ex chapman

    14.10.2022 10:49
    prosek
    ukupni prosek "popravljaju" recne krstarice na kojima je prosecna starost 90 :D
  • Bljuc

    14.10.2022 10:41
    Ja zaista ne znam ko bi normalan dolazio ovamo u turističku posetu... Eventualno neko ko voli ZOO na otvorenom ali mnogo nam je prljavo i zapušteno sve, čak i za to.
  • Misa

    14.10.2022 09:58
    Misa
    A sta to NS ima da ponudi turistima? Svi su u prolazu i netrose novac! Sta da posete...raspalu Zmaj Jovinu i Dunavsku i jos goru Tvrdjavu?! Budimo objektivni i iskreni NS nije turisticka destinacija niti ce biti! Klasicno spinovanje u koje niko normalan neveruje! Sta to Nemacki turista nema a da mi to imamo...?! Imaju Dvorce i tvrdjave daleko smo od Muzeja i umetnickih predmeta! Nocni zivot mi nemamo ni pufove i kazina hrana nikakva jer orjentalnu imaj bolju koju im Turci vec spremaju! Tako je sa skoro svim Evropskim turistima dok japanci nista netrose vec idu u grupama i samo se slikaju! Od tog nema vajde niko sem nekih Turistickih agencija koje ponude povoljno plovidbu Dunavom...mada kada osete miris i to je upitno!!!
  • Mile rent-a mozak

    14.10.2022 09:41
    Turizam - romantična idilična priča o savršenoj ljubavi, nedoživljenom orgazmu i pronalasku G tačke naše prelepe države i njene privrede. Kakve su tu mogućnosti i potencijali, to ni Mirjam ili sestre Bronte, ne mogu da zamisle. Jedino grupacije što "peru" lovu uz blagoslov i subvencije, i ovih što su na platnom spisku stranaka, a primaju plate u TO gradova i republike. Šta mislite kakve su oni, sve teorije razmatrali na Turističkom Forumu, održanom pre 2 nedelje, 26-28 septembra,sa rekordnim brojem učesnika? Prazna slama još jauče, koliko su je izmlatili, ali se cinično smeje na najveći perpetum mobile srpskog (doduše domaćeg) turizma - Vaučere.
  • Marko, Liman

    14.10.2022 09:38
    Prvi utisakje jasan već sa granice, da je sve prljavo i neuredno, pre svega toaleti, pogotovo južnije. Kada neko ide poslom svraća češće, ko ne mora baš i ne dolazi. Šta da gleda, neurednu bagru u trendžama, po prljavim beogradskim autobusima.
  • Roy Bean

    14.10.2022 09:31
    Problem je sto nama i dođe samo određena vrsta turista: oni primitivni koji su čuli za jeftine kafane i još jeftinije prostitutke.
  • Turista

    14.10.2022 08:28
    Uglavnom poslovni ljudi, blogeri i oni u prolazu.NS ne nudi nista osim sto je mozda jeftino za strane turiste.
  • Ma

    14.10.2022 07:58
    Ma
    Ma koji bre turisti,sta lazete! Dodje grupa,starijih penzionera,Dunavom gde na brodu imaju hranu i soavanje,prosetaju centrom,vide zaputene starudije i Tvrdjavu,eventualno popiju,pivo,vino,kafu,retko jedu i to vam je to! To nisu potrosaci vec setaci! Od mladjih,nema toliko jer ovakav NS nema sta da im ponudi a da oni nemaju,mnogo bolje i vise! U prolazu za Tursku,Grcku...zaistave se na dan dva i tu je kraj...sem onog egzita,mada u zadnje vreme i tamo svega,ima tako da se svi,bore da novac ostane na jednom,mestu! O ovome,najbolje znaju,konobari i ljudi koji,rentiraju stanove na dan! Isto ce vam potvrditi NS nije nikakva,turisticka destinacija dok BG pruza mnogo vise za starije i jos vise za mladje,ali daleko je sve to od naduvane,price koju plasira,ovaj rezim!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna