Autor: Index.hr

Život
08.12.2022.
21:59
Vađenje krvi jedna je od najčešćih laboratorijskih analiza.
  • nema

    09.12.2022 10:14
    Zdravstveni sistem u ovoj zemlji je koncipiran tako da destimuliše ljude da se preventivno kontrolišu, do mere da čak i kad osećaju da nešto nije u redu ,kad samo pomisle na zakazivanja, čekanja, traženje veze, plaćanja privatno......i tako mesecima ,godinama, pod uslovom da možeš toliko da izostaješ sa posla.... Kod nas postoje samo dve dijagnoze: nije ti ništa i gde si do sad
    Tako da to vađenje krvi ne znači apsolutno ništa, osim da će te poslati da vadiš još nalaza, još dijagnostike, da se zanimaš mesecima. Kod nas lekari ništa ne leče, samo kao saobraćajci te šalju tamo vamo i daju simtomatsku terapiju, rezultat je na kraju opet isti ali si se bar nasedeo u čekaonicama i naplaćao.
  • Ss

    08.12.2022 22:23
    Ss
    Ako ste zdravi radi kontrole dva puta godisnje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna