Autor: Index.hr

Život
19.02.2023.
13:37
Peglanje malene odeće može zvučati kao uzaludan i težak posao.
  • Teta S

    20.02.2023 21:21
    Znam mamu koja sve pegla i briše, a beba ipak, izgleda namerno, nađe nešto prljavo da stavi u usta. Jeste da bebe imaju slabiji imunitet ali se nikad ne mogu skroz zaštititi, i moraju taj imunitet jačati, a to jedino mogu izlaganjem mikroorganizmima.
  • Bačkulja

    20.02.2023 11:02
    Može. Ali samo ako će tate peglati.

    Mame imaju sasvim dovoljno posla oko bebe i bez peglanja.
    (A i tate, ako žele da budu uključeni u roditeljstvo.)

    Ispravna veš mašina, pranje na 95C i pravilno doziranje deterdženta rešavaju sve. Niti beba treba da bude u sterilisanoj odeći, niti treba imati bebe ako niste spremni na kaku i bljuckanje.

    Ali što da ne, natovarite ionako nesigurnim mladim mamama još jedan nerealistični i nepotrebni zadatak. Što ne bi i kvake na vratima prebrisavali triput dnevno- a i mobilne telefone?
    Tamo ima bar 1000 puta više mikroorganizama nego na sveže opranom vešu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna