Autor: N1

Život
24.03.2023.
23:13
Razvod braka kod javnog beležnika samo je jedna od promena koje je uveo novi zakon o vanparničnom postupku u Hrvatskoj.
  • Sa

    25.03.2023 10:39
    Sa
    Pod hitno zakonom uvesti predbračni ugovor!!!
  • Ćufta

    25.03.2023 09:25
    Samo da pitam
    Ideja da se olakša procedura razvoda je odlična. Samo mi nije jasan komentar čitateljke oko lekara. Oni su vam I za razvod krivi ? Rade privatno, moš misliti. Bar su privavljeni I plaćaju porez za razliku od majstora ili profesora koji uzimaju na ruke.
  • Sofija

    25.03.2023 08:32
    Ima nesto sto sigurno znam.energija kruzi.doci ce i pravni sistem na red da zivi svoje zakone.
    Ne mogu vise biti van svega.doslo novo vreme.gledacemo:)
  • Milica

    25.03.2023 07:26
    Bas lepo
    Bezgresni notar, sa dzojstikom politike na vlasti.
    Iskustvo: jedna prosta radnja, overe brisovne dozvole. Kod jednog notara se zakazuje na tri nedelje, kod drugog ne moze vec samo moze solemizirana a kod treceg moze i to odmah sa sve sprovodjenjem u katastru u roku par sati. Zasto nas bas tako bezobrazno pravite budalama i jos sve to bezobraznije naplatite? Politika na vlasti drsko odgovara, kako je kvalitetno uredila oblast i ubrzala posao. Jos je ostalo, da sudije popodne honorarno rade kod notara, kao lekari u privatnim ordinacijama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna