Autor: Beta

Život
29.08.2023.
07:48
Pregled najvažnijih dešavanja u svetu i kod nas na današnji dan, 29. avgust.
  • 60 g. u emigraciji

    01.09.2023 06:26
    Kakav bre kralj
    Ništa novo to sa pobeglim tobožim "kiraljem" Petrom drugim. Jedan Karađorđević, da onaj Aleksandar, je već bio "pokopao" Srbe ujedinjenjem sa Hrvatima i Slovencima. To ga je na kraju koštalo glave, ali, mani njega, koštalo je to "bratsko ujedinjenje" i stotine hiljada Srba njihovih glava. U oba svetska rata pa i u poslednjem ratu protiv Srba u Hrvatskoj. Tako je i Petar drugi krenuo istim putem. Bacio je Srbiju pod noge Hrvatu Titu i njegovim komunistima postavljenjem Tita na mesto komandanta snaga otpora protiv Nemaca u Jugoslaviji. Naravoučenije: srpski vladari, pa ni sam narod, nikada da se opamete i da nešto nauče iz istorije sopstvenih pogubljenja. Naprotiv, opet bi neki da ovog današnjeg Aleksandra, tobožeg "prestolonaslednika" prestola koji odavno više ne postoji, vide kao nekakvog kralja, valjda najnovijeg istrebljivača Srba?
  • Dejan

    29.08.2023 08:14
    Šahisti i stratezi
    "Nije to kukavicluk to je strategija u partiji saha". Isto je bilo onda kao sto Vucic radi sada, jer on nije kukavica i izdajnik vec strateg velemejstor, Bokan Vucicev drveni adovokat sinoc u Ćirilici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna